Jättevinst till Småland: "Möttes av en chock"

För tre veckor sedan var det en person i Växjö som vann tio miljoner kronor på Joker. Men Svenska Spel har inte lyckats nå vinnaren – förrän nu.

En Växjöbo har blivit tio miljoner kronor rikare.

En Växjöbo har blivit tio miljoner kronor rikare.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Spel & dobbel2024-03-11 10:37

Det var den 17 februari som en tursam Växjöbo i 50-årsåldern prickade in sju rätt på Joker. Sedan dess har Svenska Spel Tur sökt efter vinnaren utan resultat.

– Jag hade precis vunnit 2 000 kronor på Oddset så när Svenska Spel försökte kontakta mig så tänkte jag inte mer på det. Efter att de försökt nå mig i tre veckor loggade jag till slut in på spelkontot och möttes av en chock, säger mannen i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

– Det har varit så mycket på jobbet att jag inte hunnit förlänga mina rader sedan den dragningen jag vann och det var därför som jag inte sett vinsten. Jag blir svettig av tanken att det lika gärna kunnat vara veckan innan som jag bestämt att jag inte skulle förlänga mina rader.

Den nyblivna miljonären har två drömmar:

–Jag skulle vilja bjuda med familjen på en långresa. Får jag bestämma blir det till varmare breddgrader. Vi har också pratat om att köpa ett sommarställe. Den drömmen kommer vi nu kunna förverkliga.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!