Stor spänning när VIBK B föll mot WIBK

Vimmerby IBK B och Westerviks IBK turades om att ha ledningen flera gånger om i division tre-mötet mellan lagen. Till slut stod WIBK som segrare med 9–8.

Vimmerby IBK B förlorade mot Westerviks IBK.

Innebandy2019-11-22 22:14

Bortalaget för dagen, WIBK, gick upp till en tidig 2–0-ledning. VIBK vände dock innan periodpausen och kunde gå in till paus med en 4–2-ledning genom två mål av John Pettersson och ett mål vardera av Petter Leander och Jack Fridh. I den andra perioden vände WIBK istället till 5–4, innan VIBK återigen vände. WIBK kvitterade innan den andra periodpausen till 6–6.

I den sista perioden tog VIBK ledningen direkt men WIBK gjorde tre raka mål och gick upp till en 9–7-ledning. VIBK trötsmålade i slutet men kom inte hela vägen fram.

Målen VIBK: John Pettersson 3, Petter Leander, Jack Fridh, Samuel Gustavsson, Sebastian Elmer, Mattias Zeilon.