Premiär för Vimmerby Tidnings nya fotbollstävling

Nu lanserar Vimmerby Tidning en helt ny fotbollstävling – där ni läsare kan tippa hur det kommer gå i de lokala matcherna. Här är allt ni behöver veta om Fotbollstipset.

På lördag är det premiär för Vimmerby Tidnings nya fotbollstävling.

På lördag är det premiär för Vimmerby Tidnings nya fotbollstävling.

Foto: Vimmerby Tidning/Klas Hallvarez

TÄVLING2023-04-10 16:00

Hur är upplägget? Fotbollstipset består av tio matcher och påminner mycket om Stryktipset. Ni ska helt enkelt tippa hur det går: 1, X eller 2. Det kommer bli en blandning av herr- och dammatcher på olika nivåer.

Totalt är det tio omgångar under vårsäsongen. Från 15 april till 20 juni. I regel väljer vi ut matcher som spelas fredag-söndag. Det är 18-årsgräns.

Vad kan man vinna? Efter varje omgång belönas de tre bästa tipparna med varsin trisslott. Om flera har lika många rätt lottas vinnarna fram. Efter slutomgången i juni görs det en stor sammanställning för att vi ska få fram tre totalvinnare. De belönas med varsitt presentkort på Vimmerby Handel (500, 300 och 200 kronor).

I totalsammanställningen räknas de åtta bästa resultaten in. Med andra ord är det inte kört om ni missar en eller två omgångar.

När presenteras vinnarna? Efter varje omgång presenterar vi de tre veckovinnarna på måndagskvällen. Håll utkik på vår sajt! Då publiceras också den kommande omgången.

Har ni några frågor? Mejla michael.nordin@ntm.se

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om