Peterson ute ur US Open: "Allt var lite halvt"

Det blev respass direkt för Rebecca Peterson i US Open. Svenskan förlorade i tvÄ raka set mot 60-rankade ryskan Anna Kalinskaja.

Rebecca Peterson blev utslagen direkt i US Open. Arkivbild.

Rebecca Peterson blev utslagen direkt i US Open. Arkivbild.

Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

Tennis2022-08-29 18:27

Matchen började jĂ€mnt och bĂ„da tvĂ„ vann sina första tvĂ„ servegame. Men det tredje för Peterson bröt Kalinskaja och gick upp i 3–2-ledning, och kunde sedan ro setet i hamn.

– Jag tycker jag hade mĂ„nga chanser men tycker inte att jag slutförde varje poĂ€ng till hundra procent, det var vĂ€l egentligen skillnaden. Allt var lite halvt skulle jag sĂ€ga, sĂ€ger Peterson.

Andra set började med en mardröm dĂ„ Kalinskaja bröt serven direkt. 92-rankade Peterson kunde inte hĂ€mta sig frĂ„n det och vid stĂ€llning 5–3 till ryskan bröt hon Ă„ter igen Petersons serve och tog dĂ€rmed hem matchen med tvĂ„ raka set.

– Jag har spelat bra pĂ„ trĂ€ning men pĂ„ match sĂ„ har det inte alls varit samma tyvĂ€rr. Jag kommer reflektera över matchen och försöka göra det bĂ€ttre, för det behöver det bli. SĂ„ som jag spelar just nu Ă€r inte tillrĂ€ckligt bra.

Peterson fÄr istÀllet ladda för dubbelmatchen mot Yulia Putintseva och Yanina Wickmayer. Peterson spelar tillsammans med ryskan Anastasia Potapova.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om