Tennisframgångar i Oskarshamn

Inte nog med att Viktor Odenbrink vann seniorklassen i Oskarshamn. Det var ytterligare två Vimmerbykillar som vann sina klasser i Blå Jungfruspelen. Eric Lindström och Oliver Nilsson kammade hem 14-årsklassen respektive 16-årsklassen den gångna helgen.

Tennis2011-07-19 06:26

Vimmerby Tennisklubb firade stora framgångar under Blå Jungfruspelen i Oskarshamn. 16-årige Oliver Nilsson vann sin fjärde titel i Oskarshamn och var egentligen aldrig hotad.
- Jag är nöjd. I och med att jag var förstaseedad visste jag att jag hade en bra chans, men man vet aldrig, säger Oliver Nilsson.

"Spelade bra"
I kvartsfinalen eliminerade han Daniel Dahlström med setsiffrorna 6-0,6-1.
- Jag spelade bra, men han är en rätt ung kille så det var ganska stor skillnad.
I semifinalen väntade sedan klubbkompisen Eric Lindström. Unge Lindström vägde dock lite för tunt och fick ge sig med 6-1,6-0. Oliver fortsatte på den inslagna vägen och i finalen gjorde han processen kort med Oskar Nilsson från TK 77 och vann med 6-3,6-2.
- Det var en lite tuffare match. Han är väldigt bollsäker, men jag spelade bra, säger Oliver Nilsson som till hösten börjar på tennisgymnasiet i Växjö.
13-årige Eric Lindström vann 14-årsklassen och gick till semifinal i 16-årsklassen. En stark prestation av den unge talangen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!