Toppmatch för DSK – han gör comeback

Isack Thuresson är tillbaka i Djursdala SK. Han är spelklar redan till kvällens bortamatch mot Ruda.

14 maj 2019 17:15

På grund av oregelbundna arbetstider kan inte Isack Thuresson satsa som planerat i Gullringens GoIF. Istället har den 26-årige mittfältaren lånats ut till sin gamla klubb Djursdala SK tills vidare.

– Det är vi förstås glada över. Isack är en bra fotbollsspelare som är duktig med bollen, säger DSK-tränaren Patrik Nilsson.

Djursdala har inlett seriespelet förtroendeingivande med tre segrar på fyra matcher. Ikväll väntar en tuff bortamatch mot Ruda som har fyra raka segrar. Isack Thuresson är med i truppen.

Hur är läget i övrigt?

– Vi tvingas till några ändringar på grund av sjukdomar och skavanker. Men vi åker ändå dit med ett starkt lag. Just nu har vi en ganska bred trupp, säger Patrik Nilsson.

Vad blir viktigast mot Ruda?

– Att vi är med från början. De senaste matcherna har vi lyckats vinna tack vare starka vändningar i den andra halvleken. Vi har nog inte råd att släppa iväg Ruda på samma sätt.

Michael Karlsson, Simon Lennartsson, Alexander Sandberg och Johan Hermansson Liström kan inte vara med ikväll. Djursdala får även klara sig utan Emil Eklund. Han har bytt till Gullringen, som en del av Isack Thuresson-uppgörelsen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Michael Nordin