Tuna vann med uddamålet

IFK Tuna lyckades besegra IFK Västervik med 2-1 i lördagens träningsmatch - efter att haft ledningen med 2-0 i paus.

Tuna vann mot IFK Västervik med 2-1.

Fotboll2019-03-17 07:00

Första halvlek var Tunas. Första målet kom efter några minuter sedan Mathias Fridell skjutit en IFK-spelare i ryggen, och in i mål. Andra målet var desto snyggare. Gustavo Borges fick friläge och kunde elegant chippa in 2-0 för Tuna.

– Vi fick skador på Oskar Eriksson och Filip Ingemarsson, så de tvingades utgå i paus. Det var ingen större fara med dem, utan mest av säkerhet. Men vi tvingades möblera om lite, säger Tuna-ledaren Tobias Ekström.

I andra halvlek reducerade Västervik, och jagade också en kvittering, men Tuna kunde hålla undan.

– Vi fick freda oss sista 25 minuterna, och Micke Karlsson i målet gjorde några svettiga räddningar, men generellt var det en bra laginsats, säger Tobias Ekström som ville plussa för Mikael Karlsson och Ted Åström Åberg.