"Vi jagar bollen när vi har den"

När Kisa BK åkte till Sätervallen i Björsäter blev det en repris på förra årets match och ny förlust med 1–0. "Det är för valpigt på många ställen", säger Kisatränaren Morgan Wass.

Kisas Kalle Kindén fick lämna planen skadad i matchen mot Björsäter.

Kisas Kalle Kindén fick lämna planen skadad i matchen mot Björsäter.

Foto: Ossian Mathiasson

Fotboll2019-05-25 15:14

Kisa skapade tillräckligt med chanser i första halvlek för att göra både ett, två och tre mål. Men KBK fick gå av planen mållösa.

– På det stora hela är det för dåligt. Den här matchen ska vi stänga tidigt. Det är för valpigt på många ställen, lite ängsligt. Det ser ut som att vi jagar bollen när vi har den, säger Morgan Wass.

När lagen möttes i Björsäter förra säsongen var både matchbilden och resultatet detsamma. På lördagen saknade Kisa återigen den rätta skärpan för att avgöra matchen.

– Vi ska avgöra i första. Då ska matchen vara klar. Vi är tillräckligt bra för det.

Kisa BK:s långa skadelista hade äntligen börjat krympa något. Så det var ingen rolig syn för gästerna när tre Kisaspelare tvingades kliva av planen i Björsäter. Kalle Kindén och Edwin Andersson gick ut med känningar i låret. Hampus Härnström fick problem med ljumsken.

– Vi törs snart inte hålla några träningar, säger Morgan Wass uppgivet.

Kisatränaren ger beröm till målvakten Enoch "Billy" Inkoom. Även Kalle Kindén och Gustav Björklund gjorde en bra match, enligt Wass.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!