VIBK B gjorde tvåsiffrigt på Husqvarna

VIBK B har haft det tufft i division tre, men under söndagen besegrade de Husqvarna och tog tre viktiga poäng.

Division 2-skyttekungen Jonatan Green var med och bidrog när VIBK:s B-lag slog Husqvarna i "trean"

Innebandy2019-11-10 19:29

Vimmerby IBK B vann söndagens bortamatch mot Husqvarna med 10-7. VIBK tog ledningen genom a-lagsstjärnan Jonatan Green efter tre minuters spel. Sedan vände Husqvarna på matchen till ledning med 3-1, innan VIBK kvitterade.

Hemmalaget hade dock greppet med 5-4 efter en svängig första period. I mittperioden gick VIBK upp i tvåmålsledning, den ledningen utökades i tredje perioden när VIBK gick ifrån till 10-5.

Husqvarna reducerade två gånger, men kom aldrig närmare och VIBK tog säsongens andra seger.

Målen: Jonatan Green 4, John Pettersson 3, Viktor Nilsson, Sebastian Elmér, Karl Hjelmland.