Vi ökar satsningen på livesport – och öppnar 18 sajter

Du kanske följer ett lag i en annan stad, pendlar över kommungränsen eller har rötterna någon annanstans i Sverige? Nu kan alla våra premiumprenumeranter enkelt och smidigt logga in på alla NTM:s sajter med sitt personliga användarkonto.

I och med avtalet som NTM tecknat kommer även damernas elitbandymatcher att direktsändas, vilket aldrig tidigare hänt i sportens historia.

I och med avtalet som NTM tecknat kommer även damernas elitbandymatcher att direktsändas, vilket aldrig tidigare hänt i sportens historia.

Foto: Sören Andersson/TT

Vimmerby2023-05-10 10:40

Som prenumerant på något av våra prenumerationspaket Premium Digital, Premium Digital & Helg eller Premium Total får du tillgång till NTM:s samtliga nyhetssajter. Det innebär att du kan läsa lokala nyheter och se livesänd sport från hela 18 lokala nyhetssajter i Sverige.

Utöver Vimmerby Tidning och Kinda-Posten handlar det om Upsala Nya Tidning, Norrbottens-Kuriren, Norran, Norrländska Socialdemokraten, Enköpings-Posten, Eskilstuna-Kuriren, Södermanlands nyheter, Katrineholms-Kuriren, Strengnäs Tidning, Gotlands Allehanda, Gotlands Tidningar, Corren, Norrköpings Tidningar, Motala Vadstena Tidning, Folkbladet och Västerviks-Tidningen.

På tisdagen blev det även klart att NTM köper rättigheterna till att sända Elitserien i bandy. Det betyder att NTM nu äger rättigheterna till SSL (innebandy), Elitserien i bandy och en stor mängd fotbollsserier, bland annat division 3 där Vimmerby IF och Kisa BK spelar. Det här är något som stärker koncernens ambition att vara den "lägereld" som sportintresserade människor samlas kring.

– Nu ger vi ännu mer läsning och rörligt innehåll till våra premiumkunder. Ett fantastiskt mervärde för våra kunder och kryddar prenumerationen med en massa mer innehåll. Vill passa på att uppmana alla premiumkunder att prova och ta del av allt extra innehåll vi bjuder på, säger Marcus Gyllander, försäljningschef Prenumeration.

Om du inte redan är premiumprenumerant så har du möjlighet att uppgradera din prenumeration på: www.vimmerbytidning.se/bli-prenumerant

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!