Virserum föll efter dålig andraperiod

Virserums SGF förlorade bortamötet mot Trelleborg med 3-5 - och coachen Fredrik Pettersson var inte nöjd med hur laget uppträdde i den andra perioden.

10 januari 2019 21:29

Matchen började annars bra för Virserum. Simon Dahl såg till att VSGF ledde med 1-0 efter de första 20 minuterna, och i upptakten av mittperioden gjorde Jim Nordh 2-0. Sedan blev det kollaps.

– Vi förlorar på att vi gjorde en förbannat dålig andraperiod. Vi sjunker ned som ett pojklag i den andra perioden, är inte tillräckligt ödmjuka och spelar inte som ett lag. Den andra perioden är det absolut sämsta som vi har presterat den här säsongen, säger Fredrik Pettersson.

Istället vände Trelleborg och gjorde fyra mål i mittperioden fram till 4-2, och i tredje perioden kom även 5-2, innan John Höggren reducerade till 5-3.

– Vi reste oss lite i tredje, och försökte ge det en chans, och vi har också lägen. Men man får inte bete sig som vi gjorde i den andra perioden. Där tappade vi disciplinen helt och jag är jättebesviken på grabbarna att vi inte gör det bättre, säger Fredrik Pettersson, som endast ville berömma inhoppande målvakten Robert Davidsson.

– Felix Carlberg bytte ut sig själv, och han ska absolut inte lastas för förlusten, fortsätter Pettersson.

Virserum får istället ladda om för ny match på söndag då Lenhovda väntar på bortais.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Thomas Lindblom