VSGF föll och slutar sist i Alltrean

Virserums SGF föll hemma mot Lions HC Strömstad med 5–2 i Alltrean och slutar sist i serien. Nu är säsongen över för VSGF. " Just nu känner jag mig bara tom", säger VSGF-tränaren Tomas Larsson.

Virserums SGF föll mot Strömstad och slutar sist i Alltrean.

Virserums SGF föll mot Strömstad och slutar sist i Alltrean.

Foto: Jonas Axelsson

Ishockey2020-02-16 18:58

Det var mycket som skulle gå vägen för VSGF under söndagen ifall det skulle bli något play-off för laget. Först och främst var man tvungna att vinna hemma mot Lions HC Strömstad – men det blev istället förlust med 5–2.
– Säsongen tar slut lite för tidigt för oss, menar VSGF-tränaren Tomas Larsson.

Gästerna tog ledningen i matchen innan Jim Nordh kvitterade för VSGF. I den andra perioden gjorde Strömstad både 2–1 och 3–1 och Simon Dahls reducering i den tredje perioden räckte inte för Virserum, som till slut släppte in två mål till.
– Vi gör en helt okej match ändå och ger det en chans mot slutet. Men Strömstad var lite tyngre än oss, säger Larsson.

VSGF slutar därmed sist i serien och har spelat färdigt för den här säsongen.
– Målet var ju att komma topp fyra och när vi spelar bra så tycker jag att vi är ett topp fyra-lag. Men vi har lite för djupa dippar, vilket ställer till det för oss. En tabell ljuger ju aldrig heller, säger Larsson, som inte vet om det blir en fortsättning som tränare för laget:
– Just nu känner jag mig bara tom och det är ett stort frågetecken. Man funderar bara på vad man kunde gjort annorlunda och bättre. Men vi får sätta oss ner och diskutera hur det blir längre fram när man smält detta.

Poäng VSGF: Simon Dahl 1+1, Jim Nordh 1+0, Philip Elander 0+1, Alexander Andersson 0+1, William Petersson 0+1. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!