VSGF reste sig efter derbyförlusten

Alltrean-jumbon, Virserums SGF, mötte fyran Munkedal på lördageftermiddagen och tog en stark seger i vad som blev ett målkalas. VSGF vann med 10–8.

Virserums SGF fick vinna igen. Munkedal besegrades på bortaplan.

Ishockey2020-01-25 17:18

Virserums SGF gav sig under helgen ut på en bortaturné där man skulle spela två matcher i Alltrean. Först ut var matchen mot Munkedals BK och VSGF visade direkt att man inte var alltför påverkade av derbyförlusten mot Åseda i senaste matchen när man nu vann med 10–8.

VSGF behövde bara sju minuter på sig innan man hade gjort 3–0 på Munkedal. Hemmalaget kom dock tillbaka och hade kvitterat i mitten på den andra perioden. 3–3 blev 4–4 innan VSGF drog ifrån till 7–4 inför den tredje. Ofta var det firma Dahl-Öhlund-Lundgren som var inblandade i målen och så också i den tredje perioden när man gjorde två snabba och stack iväg till en 9–4-ledning. MBK började verkligen ta sig tillbaka i matchen men kom inte längre fram än till 8–9 – som blev 8–10 i tom bur – och VSGF inkasserade tre poäng.

Målen: 0–1 (1') Andreas Lundgren (Simon Dahl, Daniel Öhlund), 0–2 (6') Andreas Lundgren (Simon Dahl, Daniel Öhlund), 0–3 (8') Daniel Öhlund (Simon Dahl, Markus Jardebrink), 1–3 (15'), 2–3 (21'), 3–3 (31'), 3–4 (32') Simon Dahl (Daniel Öhlund, Andreas Lundgren), 4–4 (34'), 4–5 (34') Simon Dahl, 4–6 (35') Simon Dahl, 4–7 (36') Karl Torstensson, 4–8 (43') Simon Dahl (Andreas Lundgren), 4–9 (45') Daniel Öhlund (Simon Dahl), 5–9 (51'), 6–9 (53'), 7–9 (53'), 8–9 (59'), 8–10 (59') Simon Dahl.