Elisabeth debuterade som konferencier

På fredagsmorgonen hade det blivit dags för rond två av Godmorgon Vimmerby och den här gången hade konferencieren Patric Engqvist med sig en ny kollega upp på scen. "Det var roligt", tyckte Elisabeth Wolmeryd.

Elisabeth Wolmeryd i mitten, tillsammans med Patric Engqvist (höger) och Företagarnas ordförande Marcus Hamlin (vänster).

Elisabeth Wolmeryd i mitten, tillsammans med Patric Engqvist (höger) och Företagarnas ordförande Marcus Hamlin (vänster).

Foto: Christian Ingemarsson/Privat

Vimmerby2024-04-19 12:00

För ett par månader sedan återuppstod konceptet Godmorgon Vimmerby efter pandemin, en träff där näringslivsprofiler och kommunfolk får chans att mötas för att mingla över en frukost. 

Den första frukosten hölls på stadshotellet och den här gången var det Björkbackens tur att stå värd. Den här morgonen fick också den ständige konferenciern Patric Engqvist sällskap av en ny radarpartner, Vimmerby campings delägare Elisabeth Wolmeryd.

– Det var roligt! Lite annorlunda men kul. Det är skönt att ha Patric som kan det här utan och innan vid sin sida och man får försöka hitta sin roll i det. Det är första gången vi gör någonting sådant här ihop men med lite träning kan det bli riktigt bra tror jag.

Är planen att fortsätta på samma spår framåt?

– Ja, tanken är att vi ska försöka köra en gång till innan sommaren, om allt går som det ska, och sen tar vi nya tag till hösten. 

undefined
Stashotellets Martina Andersson i samtal med publiken, Elisabeth Wolmeryd och Patric Engqvist.

Fredagsmorgonens huvudgäst var Mikaela Sandström. Utöver det fick besökarna ta del av de numera klassiska punkterna som "Företagarnas fem", "På minuten" och kommuninfo under rubriken "Anslagstavlan."

– Det rullade på och det är kul att lyssna. Jag som är ny i Vimmerby hade aldrig hört eller sett om detta innan det första tillfället tidigare i år. Det är kul att få vara med och allt gick som det skulle, säger Elisabeth Wolmeryd.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!