Felicia öppnar fotostudio i centrala Vimmerby

Nu är det klart med en ny verksamhet i lokalen intill Fiore Floristdesign i Vimmerby centrum. Fotografen Felicia Lundberg tar över lokalen för att öppna en fotostudio.

Fotografen och hemvändaren Felicia Lundberg öppnar fotostudio i Vimmerby centrum.

Fotografen och hemvändaren Felicia Lundberg öppnar fotostudio i Vimmerby centrum.

Foto: Johannes Widergren

Vimmerby2023-06-01 16:54

– Det ska bli en studio för lifestyle-fotografering som ska komplettera utomhusfotograferingen. Det känns jättekul att kunna utveckla företaget åt ännu ett håll, säger hon till Vimmerby Tidning kort efter att hon hämtat nycklarna till lokalen som närmast före innehafts av JMC Affärsutveckling.

Hon driver ett fotoföretag sen 2017 med inriktning på att fotografera familjer, barn och bröllop och i viss mån numera också bilder på uppdrag av företag.

När hon startade företaget bodde hon i Jönköping och när flyttlasset gick till Vimmerby i höstas flyttade företaget med. Sen dess har hon drivit det hemifrån. Men tanken på en studio har funnits där.

I en intervju med Vimmerby Tidning i mars i år sa hon att hon någon gång i framtiden vill öppna en studio i Vimmerby. Det gick fortare än väntat.

 – Jag fick nycklarna i dag (torsdag), och min tanke är att få till en mysig, lite bohemisk känsla i lokalen än en ren fotostudio, beskriver hon.

undefined
Det blir en fotostudio som fyller lokalerna intill Fiore som JMC Affärutveckling lämnade för en tid sedan.

Tanken är att hon ska vara igång i den nya studion under sensommaren.

– Nu är det bröllopssäsong med mycket fotografering, så jag får använda lediga stunder under sommaren för att fixa i ordning lokalen. Så kanske den är klar runt skolstarten i augusti, säger hon.

– Det blir ingen drop in-fotografering för körkortsbilder eller så, utan jag kommer att fortsätta att dra mig åt mer exklusiva bilder i linje med det jag redan jobbar med. En del tjusiga bilder ska det bli i skyltfönstret, säger Felicia Lundberg.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!