Barnen på Vimarskolan fick en oväntad hälsning från Sean Banan

Under fredagens skolavslutning fick barnen på Vimarskolan, klass F-6, inte bara glädjas över sitt stundande sommarlov. I en video som lärarna fixat överraskades de också med en oväntad hälsning från en känd artist.

Hör Sean Banans hälsning till barnen på Vimarskolan

Foto: Privat

Vimmerby2024-06-16 19:30

När det var dags för Vimarskolans personal att klippa ihop en film till eleverna fick resurspedagogen Sergio Gonzales en rolig idé. Han tog då kontakt med komikern och artisten Sean Banan som han lärt känna under sin medverkan i TV4-programmet Lego Masters Sverige.

– I programmet gjorde jag ett legobygge till hans låt, Sean den förste Banan, så det är genom det vi känner varandra, säger Sergio Gonzales när Vimmerby Tidning ringer upp honom på söndagseftermiddagen.

Hela filmen som visades för eleverna handlar om vad lärarna gör när eleverna har gått hem eller är på rast. I segmentet där hälsningen från kändisen är med låtsas en lärare undervisa de andra lärarna, som alla sitter och gör sådant man egentligen inte får göra på lektionstid. 

Sergio, en av dem som sitter i skolbänken, låtsas jobba fastän han i själva verket sitter i ett videosamtal – med självaste Sean Banan.

– Jag vill att du hälsar alla på Vimarskolan: Puss och kram från Sean Banan, säger artisten till Sergio i klippet.

undefined
Resurspedagogen Sergio Gonzales såg till att eleverna på Vimarskolan fick en hälsning från Sean Banan på sin skolavslutning.

Har du blivit extra populär på skolan efter det här?

– Nej det skulle jag inte säga. Det har inte varit min strävan, men några elever kom fram efteråt för att fråga om jag på riktigt känner honom, säger Sergio.

Filmen visades på storbildsskärm under fredagens skolavslutning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!