Uppgifterna stämde: De tar över tomma lokalen i centrum

Svensk Fastighetsförmedling tar sitt pick och pack och flyttar en bit närmre centrum. På tisdagen bekräftade Edyta Hammar att man ta över lokalen på Storgatan där tatueringsstudion Huldra Studio tidigare låg.

Edyta Hammar är fastighetsmäklare och franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby.

Edyta Hammar är fastighetsmäklare och franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby.

Foto: Elin E Elmström

Näringsliv2024-09-03 18:40

I mars i år gick tatueraren Liv Astrid Kvamsdal ut med att hon skulle lämna den lokal på Storgatan i Vimmerby där hon under cirka två års tid drivit en tatueringsstudio. Efter att hon sagt upp kontraktet tog det inte lång tid för fastighetsägaren, Fogelvik fastigheter, att hitta en ny hyresgäst.

Redan i början av juni nåddes Vimmerby Tidning av uppgifterna att det var Svensk Fastighetsförmedling som skulle ta över lokalen och flytta in. Då ville Edyta Hammar, fastighetsmäklare och franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Vimmerby, inte kommentera uppgifterna men på tisdagen bekräftar hon att uppgifterna om flytten stämmer. 

I nuläget ligger kontoret på Storgatan 52, bredvid Guldkant, och flytten tar dem en bit närmre centrum.

– Det är inte så långt ifrån där vi sitter idag men det är närmre centrum. Läget för kunder och närheten till banker som vi samarbetar med gör att det här kommer gynna både oss och våra kunder, säger Edyta Hammar till Vimmerby Tidning. 

När öppnar ni i de nya lokalerna? 

– 1 oktober kommer vi att vara klara. Vi har lite att stå i med det sista.

Påverkas kunderna på något sätt, under flytten?

– De påverkas inte alls eftersom vi har kvar det gamla kontoret under tiden. Vi får väl se vad det kommer att bli i den lokalen i framtiden, säger Edyta Hammar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!