Silvermedaljören klar för Dackarna

Frederik Jakobsen i tisdags. Oliver Berntzon onsdag. Nästa pusselbit i Dackarnas lagbygge är klart.

Oliver Berntzon är klar för Dackarna.

Oliver Berntzon är klar för Dackarna.

Foto: Arkiv

Speedway2020-07-29 10:48

 Bakom kulisserna har det jobbats hårt med att skriva nya förarkontrakt utefter de ekonomiska förutsättningar som råder denna säsong. Prio har förstås legat på att nå fram till lösningar med så många förare som möjligt ur den befintliga truppen, skriver Dackarna i ett pressmeddelande. 

Nu står det också klart att Oliver Berntzon har accepterat de nya villkoren och är klar för fortsatt styrning med Skrotfrag Arena som hemmabana. 

 ”Vispen”, som Oliver Berntzon kallas, blir en av våra absoluta toppförare denna säsong. En mycket sevärd förare som aldrig ger slaget förlorat och som är stenhård på banan. Han är alltid sevärd och dessutom på väg framåt och uppåt i karriären". 

”Det blir tredje säsongen för Oliver i dackevästen. Han jobbar hårdare än de flesta och har startat säsongen lysande i Polen, där han nu dessutom fått ett gästkontrakt i Ekstraliga”, säger Dackarnas lagledare Peter Karlsson, som för övrigt även han är klar för en fortsättning i sin roll. 

Så sent som i torsdags körde Oliver Berntzon hem ett individuellt SM-silver på Skrotfrag Arena, endast slagen av Jacob Thorssell. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!