22 april 2024 22:30
Fotboll

Klar seger för Frödinge-Brantestad - vann med 7-1 mot Västerviks DF

Klar seger för Frödinge-Brantestad - vann med 7-1 mot Västerviks DFKlar seger för Frödinge-Brantestad - vann med 7-1 mot Västerviks DF
7 oktober 2023 14:38
Fotboll

Frödinge-Brantestad vann efter Louise Anderssons dubbel

Frödinge-Brantestad vann efter Louise Anderssons dubbelFrödinge-Brantestad vann efter Louise Anderssons dubbel
1 oktober 2023 13:55
Fotboll

Johan Carlsson matchvinnare när Frödinge/Brant vann mot BOIF

Johan Carlsson matchvinnare när Frödinge/Brant vann mot BOIFJohan Carlsson matchvinnare när Frödinge/Brant vann mot BOIF
10 september 2023 13:56
Fotboll

Frödinge/Brant avgjorde i första halvlek mot Gamleby FF

Frödinge/Brant avgjorde i första halvlek mot Gamleby FFFrödinge/Brant avgjorde i första halvlek mot Gamleby FF
9 september 2023 14:51
Fotboll

Ledning i halvtid - då tappade Frödinge-Brantestad och förlorade

Ledning i halvtid - då tappade Frödinge-Brantestad och förloradeLedning i halvtid - då tappade Frödinge-Brantestad och förlorade
31 augusti 2023 20:10
Fotboll

Frödinge/Brant vann efter Johan Carlssons dubbel

Frödinge/Brant vann efter Johan Carlssons dubbelFrödinge/Brant vann efter Johan Carlssons dubbel
28 augusti 2023 21:38
Fotboll

Seger för Frödinge-Brantestad mot Västerviks DF

Seger för Frödinge-Brantestad mot Västerviks DFSeger för Frödinge-Brantestad mot Västerviks DF
21 augusti 2023 20:38
Fotboll

Louise Andersson enda målskytt när Frödinge-Brantestad föll

Louise Andersson enda målskytt när Frödinge-Brantestad föllLouise Andersson enda målskytt när Frödinge-Brantestad föll
17 augusti 2023 20:41
Fotboll

Hjorted/Totebo fixade en poäng mot Frödinge/Brant

Hjorted/Totebo fixade en poäng mot Frödinge/BrantHjorted/Totebo fixade en poäng mot Frödinge/Brant
8 juni 2023 20:54
Fotboll

Oavgjort mellan Frödinge/Brant och Horn/Hycklinge

Oavgjort mellan Frödinge/Brant och Horn/HycklingeOavgjort mellan Frödinge/Brant och Horn/Hycklinge
22 maj 2023 20:53
Fotboll

Storseger för Frödinge-Brantestad hemma mot IFK Oskarshamn

Storseger för Frödinge-Brantestad hemma mot IFK OskarshamnStorseger för Frödinge-Brantestad hemma mot IFK Oskarshamn

Frödinge-Brantestad besegrade Västerviks DF på hemmaplan

Frödinge-Brantestad besegrade Västerviks DF på hemmaplanFrödinge-Brantestad besegrade Västerviks DF på hemmaplan
4 maj 2023 21:56
Fotboll

Rasmus Klase matchhjälte för Frödinge/Brant hemma mot Överum

Rasmus Klase matchhjälte för Frödinge/Brant hemma mot ÖverumRasmus Klase matchhjälte för Frödinge/Brant hemma mot Överum
24 april 2023 20:38
Fotboll

Frödinge-Brantestad vann på hemmaplan mot Krogstorp

Frödinge-Brantestad vann på hemmaplan mot KrogstorpFrödinge-Brantestad vann på hemmaplan mot Krogstorp
18 april 2023 20:25
Fotboll

Sigge Nilsson Blomberg matchhjälte för Frödinge/Brant hemma mot Hebe

Sigge Nilsson Blomberg matchhjälte för Frödinge/Brant hemma mot HebeSigge Nilsson Blomberg matchhjälte för Frödinge/Brant hemma mot Hebe
25 september 2022 14:01
Fotboll

Frödinge-Brantestad fixade kryss hemma mot Överum

Frödinge-Brantestad fixade kryss hemma mot ÖverumFrödinge-Brantestad fixade kryss hemma mot Överum
17 september 2022 14:16
Fotboll

Frödinge-Brantestad vann seriefinalen mot Timmernabben

Frödinge-Brantestad vann seriefinalen mot TimmernabbenFrödinge-Brantestad vann seriefinalen mot Timmernabben
11 september 2022 14:20
Fotboll

Fredric Carlsson i målform när Frödinge-Brantestad vann

Fredric Carlsson i målform när Frödinge-Brantestad vannFredric Carlsson i målform när Frödinge-Brantestad vann
25 augusti 2022 20:29
Fotboll

Sen kvittering i derbyt: "Vi borde ha avgjort i den första halvleken"

Sen kvittering i derbyt: "Vi borde ha avgjort i den första halvleken"Sen kvittering i derbyt: "Vi borde ha avgjort i den första halvleken"