Jesper Svensson om: ✔ Världsmästartiteln ✔ Covidtestet ✔ OS-planerna ✔ Vimmerby Hockey

Jesper Svensson om: ✔ Världsmästartiteln ✔ Covidtestet ✔ OS-planerna ✔ Vimmerby HockeyJesper Svensson om: ✔ Världsmästartiteln ✔ Covidtestet ✔ OS-planerna ✔ Vimmerby Hockey
13 januari 2022 13:37
Innebandy

Ännu en matchflytt för lokalt lag – covidutbrott hos motståndarlaget

Ännu en matchflytt för lokalt lag – covidutbrott hos motståndarlagetÄnnu en matchflytt för lokalt lag – covidutbrott hos motståndarlaget
12 januari 2022 17:00
Bowling

Lokala profilen gör comeback i elitserielaget: "Saknat att vara med och spela om SM-guld"

Lokala profilen gör comeback i elitserielaget: "Saknat att vara med och spela om SM-guld"Lokala profilen gör comeback i elitserielaget: "Saknat att vara med och spela om SM-guld"
12 januari 2022 10:00
Sport

Inställda matcher och pausade verksamheter

Inställda matcher och pausade verksamheterInställda matcher och pausade verksamheter
12 januari 2022 09:00
Innebandy

Så påverkas de av de tuffare begränsningarna • "Endast chaufförerna i bortalaget"

Så påverkas de av de tuffare begränsningarna • "Endast chaufförerna i bortalaget"Så påverkas de av de tuffare begränsningarna • "Endast chaufförerna i bortalaget"
11 januari 2022 21:53
Innebandy

Hon fortsätter att göra mål – rejäl kollaps av laget i sista perioden

Hon fortsätter att göra mål – rejäl kollaps av laget i sista periodenHon fortsätter att göra mål – rejäl kollaps av laget i sista perioden
11 januari 2022 20:30
Speedway

Sista pusselbiten i lagbygget är lagd – Rutinerade föraren blir sist in i truppen

Sista pusselbiten i lagbygget är lagd – Rutinerade föraren blir sist in i truppenSista pusselbiten i lagbygget är lagd – Rutinerade föraren blir sist in i truppen
9 januari 2022 19:40
Ishockey

Brutal start på Alltrean för Virserum • Låg under med 3–0 efter fem minuter och tog timeout

Brutal start på Alltrean för Virserum • Låg under med 3–0 efter fem minuter och tog timeoutBrutal start på Alltrean för Virserum • Låg under med 3–0 efter fem minuter och tog timeout
9 januari 2022 19:21
Ishockey

VH-tränaren Staffan Lundh efter trendbrottet: "Segrar är den bästa vitaminen"

VH-tränaren Staffan Lundh efter trendbrottet: "Segrar är den bästa vitaminen"VH-tränaren Staffan Lundh efter trendbrottet: "Segrar är den bästa vitaminen"
9 januari 2022 18:46
Ishockey

Här är spelarna som presterade bäst för VH i den viktiga segern mot Skövde

Här är spelarna som presterade bäst för VH i den viktiga segern mot SkövdeHär är spelarna som presterade bäst för VH i den viktiga segern mot Skövde
9 januari 2022 18:16
Ishockey

Vimmerby lyckades vinna efter förlängning trots mindre bra spel långa stunder

Vimmerby lyckades vinna efter förlängning trots mindre bra spel långa stunderVimmerby lyckades vinna efter förlängning trots mindre bra spel långa stunder
9 januari 2022 15:25
Ishockey

Så rapporterade vi från den dramatiska kampen mellan Vimmerby och Skövde

Så rapporterade vi från den dramatiska kampen mellan Vimmerby och SkövdeSå rapporterade vi från den dramatiska kampen mellan Vimmerby och Skövde
9 januari 2022 14:54
Tennis

Så gick det i den dramatiska finalen av Vimmerby TK:s julcup • "Väldigt lurigt"

Så gick det i den dramatiska finalen av Vimmerby TK:s julcup • "Väldigt lurigt"Så gick det i den dramatiska finalen av Vimmerby TK:s julcup • "Väldigt lurigt"
9 januari 2022 11:54
Ishockey

Vimmerby Hockey får tillbaka två spelare till matchen mot Skövde • Avbräck till följd av skada och sjukdom

Vimmerby Hockey får tillbaka två spelare till matchen mot Skövde • Avbräck till följd av skada och sjukdomVimmerby Hockey får tillbaka två spelare till matchen mot Skövde • Avbräck till följd av skada och sjukdom
8 januari 2022 18:20
Innebandy

Han var tveksam till spel på förhand – gick ut och gjorde sju poäng

Han var tveksam till spel på förhand – gick ut och gjorde sju poäng Han var tveksam till spel på förhand – gick ut och gjorde sju poäng
8 januari 2022 12:00
Sport

Extra fokus på KM i Återblicken • 2002 bjöd på dubbla skrällar • De blev matchvinnare 1992

Extra fokus på KM i Återblicken • 2002 bjöd på dubbla skrällar • De blev matchvinnare 1992Extra fokus på KM i Återblicken • 2002 bjöd på dubbla skrällar • De blev matchvinnare 1992
8 januari 2022 09:49
Innebandy

22 mål bjöds det på i idrottshallen • Se Jonatan Green förvalta sin straff för VIBK

22 mål bjöds det på i idrottshallen • Se Jonatan Green förvalta sin straff för VIBK22 mål bjöds det på i idrottshallen • Se Jonatan Green förvalta sin straff för VIBK
7 januari 2022 23:04
Innebandy

Flera glädjeämnen trots ny stor förlust mot serieledaren • "Ger dem en match i 50 minuter"

Flera glädjeämnen trots ny stor förlust mot serieledaren • "Ger dem en match i 50 minuter"Flera glädjeämnen trots ny stor förlust mot serieledaren • "Ger dem en match i 50 minuter"
7 januari 2022 22:22
Ishockey

Vimmerby var aldrig nära poäng mot Kalmar • "Svagare prestation"

Vimmerby var aldrig nära poäng mot Kalmar • "Svagare prestation"Vimmerby var aldrig nära poäng mot Kalmar • "Svagare prestation"
7 januari 2022 21:30
Innebandy

Fall framåt trots klar förlust – Tre mål bakåt med en man mer blev kostsamt mot serieledarna

Fall framåt trots klar förlust – Tre mål bakåt med en man mer blev kostsamt mot serieledarnaFall framåt trots klar förlust – Tre mål bakåt med en man mer blev kostsamt mot serieledarna