Alla lokala resultat från CykelvasanAlla lokala resultat från Cykelvasan
30 juli 2023 16:00
Fotboll

Arrangören summerar en lyckad turnering: "Stort engagemang"

Arrangören summerar en lyckad turnering: "Stort engagemang"Arrangören summerar en lyckad turnering: "Stort engagemang"
Hittade rätt trots många nya i ledande positionerDomarbasen också nöjd
30 juli 2023 12:00
Sport

Många lokala profiler i laget som tog hem cupen för 30 år sedan

Många lokala profiler i laget som tog hem cupen för 30 år sedanMånga lokala profiler i laget som tog hem cupen för 30 år sedan
Vann KM efter sju särspelshålVIF-anfallaren visade tidigt målsinne
29 juli 2023 18:25
Fotboll

Alwin och gänget bjöd på målkalas i andra – vann finalen med 6–0

Alwin och gänget bjöd på målkalas i andra – vann finalen med 6–0Alwin och gänget bjöd på målkalas i andra – vann finalen med 6–0
Hammarbys storspelande målvakt höll laget kvar i matchenVIF-derby i sista
29 juli 2023 17:13
Fotboll

Storslam för Växjö DFF: "Ska fira med sång"

Storslam för Växjö DFF: "Ska fira med sång"Storslam för Växjö DFF: "Ska fira med sång"
Vann spännande final efter sent avgörandeVimmerbylaget tog hem B-slutspel
29 juli 2023 07:00
Sport

Inte varje dag man springer på en världsstjärna i jakt på churros

Inte varje dag man springer på en världsstjärna i jakt på churrosInte varje dag man springer på en världsstjärna i jakt på churros
Bullerby Cup hetare än VM för stundenDecimeter från Hole in one
28 juli 2023 20:35
Speedway

Utklassning i lag-VM – inledde med sju raka heatsegrar

Utklassning i lag-VM – inledde med sju raka heatsegrarUtklassning i lag-VM – inledde med sju raka heatsegrar
Kampen avgjord redan med fyra heat kvar
28 juli 2023 13:49
Fotboll

Fullt ös i matsalen • Spaghetti är väl favoriten, eller...?

Fullt ös i matsalen • Spaghetti är väl favoriten, eller...?Fullt ös i matsalen • Spaghetti är väl favoriten, eller...?
Föräldrarna: "Intensivt, men samtidigt roligt"
26 juli 2023 19:00
Padel

Lokala padelesset blir tränare: "Har aldrig tagit en lektion"

Lokala padelesset blir tränare: "Har aldrig tagit en lektion"Lokala padelesset blir tränare: "Har aldrig tagit en lektion"
"Kan ge nya perspektiv på spelet"Blir instruktör på Nordic Wellness
26 juli 2023 07:00
Golf

Åkte 20 mil, men fick vända hem: "Tråkigt blev så här"

Åkte 20 mil, men fick vända hem: "Tråkigt blev så här"Åkte 20 mil, men fick vända hem: "Tråkigt blev så här"
Uppdagades kort inpå tävlingen"Synd att spelarna ska bli lidande"
25 juli 2023 16:45
Fotboll

Fotbollsfesten kan börja! • 3000 fotbollslirare intar Vimmerby

Fotbollsfesten kan börja! • 3000 fotbollslirare intar VimmerbyFotbollsfesten kan börja! • 3000 fotbollslirare intar Vimmerby
Fler lag men färre klasser i 45:e upplagan"Läget under kontroll"
25 juli 2023 12:02
Fotboll

VIF-talangen målskytt i allsvensk klubb! • Fick chans i KFF

VIF-talangen målskytt i allsvensk klubb! • Fick chans i KFFVIF-talangen målskytt i allsvensk klubb! • Fick chans i KFF
"Lärorikt att möta de bästa i min årgång"Har testat i Vimmerbys A-lag
24 juli 2023 19:00
Ishockey

Tillbaka i Hockeyettan efter nio år: "Gruppen var enig"

Tillbaka i Hockeyettan efter nio år: "Gruppen var enig"Tillbaka i Hockeyettan efter nio år: "Gruppen var enig"
Här är lagen som tar friplatserna i Hockeyettan
24 juli 2023 17:00
Speedway

Nygammalt upplägg på lag-VM – Sverige vill behålla finalsviten

Nygammalt upplägg på lag-VM – Sverige vill behålla finalsvitenNygammalt upplägg på lag-VM – Sverige vill behålla finalsviten
Två Dackeförare med i semifinalernaSverige har tuff uppgift framför sig
24 juli 2023 12:43
Folkrace

3xWesterling på pallen på Gotland – Hon var på väg mot segern

3xWesterling på pallen på Gotland – Hon var på väg mot segern3xWesterling på pallen på Gotland – Hon var på väg mot segern
Junioren gjorde succé i sin första tävling på önAlicia från C-final till toppen
24 juli 2023 11:23
Distans

Guldjubel efter rafflande upplösning: "Hans bästa tävling"

Guldjubel efter rafflande upplösning: "Hans bästa tävling"Guldjubel efter rafflande upplösning: "Hans bästa tävling"
22 juli 2023 12:00
Fotboll

Många lokala lag i topp- och bottenstriderna av fotbollsfemman

Många lokala lag i topp- och bottenstriderna av fotbollsfemmanMånga lokala lag i topp- och bottenstriderna av fotbollsfemman
IFK ser ut att få kvala till fyranSjundeplatsen känns som en flopp
21 juli 2023 07:30
Ridning

Guldläge i NM på hemmaplan: "Siktet är inställt på medalj"

Guldläge i NM på hemmaplan: "Siktet är inställt på medalj"Guldläge i NM på hemmaplan: "Siktet är inställt på medalj"
Hoppas på effekt av omlagd träning"Bra genomkörare inför EM"
20 juli 2023 11:33
Fotboll

Brasselaget satte stopp för Vimmerbykillarna i Gothia Cup

Brasselaget satte stopp för Vimmerbykillarna i Gothia CupBrasselaget satte stopp för Vimmerbykillarna i Gothia Cup