Några av våra mest lästa artiklar från året som gått

Starka reportage, personliga livsöden, avgörande beslut och livsval samt granskningar. Vimmerby Tidning har under året som gått publicerat många artiklar som engagerat våra läsare – här har vi samlat ett urval av några av de artiklar som har blivit mest lästa under året som gått.

Vimmerby Tidning gjorde en granskning om prostitution på sensommaren.

Vimmerby Tidning gjorde en granskning om prostitution på sensommaren.

Foto: Arkiv/Screenshot

Vimmerby/Hultsfred2023-12-25 19:00

Vimmerbybördiga Mathilda Strömdahl intervjuades av Vimmerby Tidning i våras. Hon berättade om hur hon headhuntades till Bianca Ingrossos bolag, och lever sitt absoluta drömliv som Influencer Marketing Lead Germany på företaget.

HÄR kan du läsa intervjun med Mathilda.

undefined
Mathilda Strömdahl

Ett 30-tal annonser om sex i Vimmerby, var rubriken när vi publicerade en granskning om prostitution i somras – en serie som fick stort genomslag hos våra läsare.

HÄR och HÄR kan du läsa mer om granskningen.

undefined
Vimmerby Tidning gjorde en granskning om prostitution på sensommaren.

När Angelica Gunnarsson, 39, fick aggressiv trippelnegativ bröstcancer stannade allt. ”Det jag hörde var TRIPPEL och NEGATIV.  Det är kört gånger tre.” I en intervju berättade hon om sin resa efter beskedet om bröstcancer, om rädslorna och hur livet har förändrats och detta är en artikel som verkligen har engagerat våra läsare.

HÄR hittar du intervjun med Angelica.

undefined
Angelica Gunnarsson berättade om sin cancerresa i en intervju i höstas.

När sonen blev oskyldigt anklagad och hotad öppnades ögonen för familjen Wetterström-Frööjd. Märsta norr om Stockholm hade blivit våldsamt och familjen tog mod till sig och flyttade till Målilla. Familjens livsval berörde många. HÄR kan du läsa reportaget.

undefined
Hela familjen samlad på trappan till egna huset i Målilla. Längst bak sitter Elin med Sebastian, 7 år, och Johan har Saga, 14 år, framför sig. Allra längst fram sitter Emma, 11 år, och Kevin, 16 år.

Ett möte med en stor lös hund resulterade i att Nafisa Abdul Hadis chihuahua Kenny bets ihjäl medan blandrasen Lilly skadades svårt. "Hunden kom och bet och tuggade på Kenny som om att han var ett tuggummi", berättade Nafisa om den dramatiska attacken. Vi skrev flera artiklar efter händelsen och du kan läsa dem HÄR och HÄR.

undefined
Nafisa och Allicia vars hund blev ihjälbiten av en annan hund.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!